In gesprek met Rijndam

In gesprek met Rijndam Revalidatie

Kort geleden spraken we met Emmy Sonneveld, onze opdrachtgever bij Rijndam Revalidatie. Het gesprek ging over de inzet van Revalidatieplanners op de planning van Rijndam Revalidatie en specifiek bij de overgang naar een nieuw ZorgInformatieSysteem  waarin onze collega Ilias Belhach een belangrijke rol vervult.

Emmy vertelt dat ze tevreden is over de rol die Ilias in dat project speelt. Ze geeft aan dat zo’n overgang naar nieuwe software heel ingrijpend is en dat het toch altijd meer met zich meebrengt dan je vooraf denkt. Hoe goed je je ook voorbereidt. In dit geval is de overgang ook wel erg groot, omdat we nu onze behandelprotocollen meer willen (en vanuit HiX) moeten standaardiseren. Dat vergt veel van de behandelaren en van de planners. Ilias speelt in dat proces een belangrijke rol. Hij begrijpt waar behandelaren het over hebben (als zij het over behandelprogramma’s hebben), kan overzien wat dat betekent voor een planning en ook nog eens overziet hoe dat terecht komt in de software. Dat kunnen niet veel mensen! Hij helpt het proces hiermee verder vooruit. Ook in de stap naar meer geautomatiseerd plannen gaat dat Rijndam Revalidatie extra’s opleveren.  Ilias organiseert 2 keer per week een bijeenkomst voor onze planners, zodat zij de vragen waar zij tegenaan lopen in de dagelijkse planning bij hem kunnen stellen.  En weet hij het antwoord niet…. Dan zorgt hij ervoor dat er een antwoord komt.  Ilias is een aanwinst voor het plannersteam van Rijndam. Heel fijn!’