2 nieuwe planners bij Revalidatie- /ThuiszorgPlanners!

Kort geleden hebben Daniëlle Pelt en Lana van Avermaete zich bij ons aangesloten. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Lana: ‘ik woon in Weert en ben 33 jaar oud. Elf jaar geleden heb ik met pijn in mijn hart de zorg verlaten en ben ik bij de Nederlandse Spoorwegen gaan werken. Een hele andere wereld, waar ik veel heb mogen leren over planningen in een grote organisatie. Toch bleef de zorg mij altijd trekken, hoe geweldig zou het zijn om mijn planningservaring te mogen toepassen in de zorg? Mijn hart maakte een sprongetje toen ik per 17 augustus in dienst trad bij Revalidatieplanners, een mooi jong bedrijf dat helpt en ondersteunt in de zorgplanning van de thuiszorg en revalidatie. Ik zoek graag naar passende oplossingen, met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Nu kan ik mijn werk vol passie en met veel liefde voor het vak uitoefenen, ik kijk uit naar een mooie samenwerking!’

En Daniëlle: ‘ik ben Daniëlle Pelt. Sinds 1999 gediplomeerd ziekenverzorgende. Nu is dat de verzorgende IG. Na behalen van mijn diploma heb ik de opleiding praktijkopleider gedaan en t/m 2014 hier werkzaam in geweest. Wegens bezuinigingen heb ik dat toen neer moeten leggen. Ik heb zowel intramuraal als extramuraal gewerkt. Sinds vorig jaar gaan plannen in Nedap. Nu werk ik (vanuit ThuiszorgPlanners) als planner voor een intramurale organisatie. Een leuke nieuwe uitdaging, waar ik momenteel met veel plezier werk’.

Leave a comment