Mooie referentie van Koninklijke Visio

Revalidatie planners heeft de afgelopen maanden in Amsterdam de planning bij Koninklijke Visio ondersteund. Eerst met een senior planner en daarna met een deels zelf opgeleide junior planner. Voor deze junior planner kregen we een mooie review van senior planner Ivana.

Ticho heeft de afgelopen 2 maanden bij ons meegeholpen op de planning. Door grote drukte op de planning was er tijdelijk extra inzet nodig. Ticho was mede doordat ons plansysteem al bekend was bij Revalidatie Planners snel inzetbaar. Samen met de rest van het team heeft Ticho er voor gezorgd dat er geen achterstand is opgelopen, zowel op de korte als op de lange termijn.
Wij zijn erg blij geweest met zijn inzet en kunnen nu weer op eigen kracht verder. Mochten we in de toekomst weer eens een probleem hebben weten we hem en Revalidatie Planners te vinden.

Ivana de Boo – Senior Planner Koninklijke Visio

 

Leave a comment