RevalidatiePlanners helpt WVO Zorg bij verbeteren bedrijfsvoering en planning in de thuiszorg

Bij WVO Zorg zijn de cliënten erg tevreden met de thuiszorg die zij krijgen. Dat is zeer verheugend, maar daar staat tegenover dat de wijkverpleging en het management alles op alles moeten zetten om de zorg te kunnen leveren. Er vallen steeds gaten in de roosters – dat is natuurlijk een meer algemeen probleem, maar toch levert dat veel kopzorg op. Ook wil WVO Zorg de financiële resultaten van de thuiszorg verbeteren. Daarom heeft WVO Zorg een project gestart met als doel die situatie te verbeteren. WVO wil dezelfde en waar mogelijk nog betere kwaliteit thuiszorg leveren en wil ondertussen de financiële resultaten verbeteren. Eén van de onderdelen van dat project is dat WVO de wijkverpleging en de roosteraars wil ontlasten bij de bedrijfsvoering en de planning, bijvoorbeeld door beter gebruik te maken van de beschikbare plannings- en bedrijfsvoeringssoftware. RevalidatiePlanners gaat daarbij ondersteunen, in de persoon van Hennie Kreulen.

RevalidatiePlanners is er heel trots op dat wij deze opdracht mogen uitvoeren!

Leave a comment