Nieuwe planner!

Afgelopen week is Danny Ultee bij ons gestart. Danny is een ervaren zorgplanner, hij heeft ervaring in het maken van roosters intra-en extramuraal (de wijkverpleging). Door zijn jarenlange ervaring als planner en ervaring in de arbeidsmiddeling, weet hij wat (zorg)medewerkers en (zorg)organisaties belangrijk vinden . Naast planner een echte matchmaker /verbinder en doet hij met veel enthousiasme.

Zijn motto is “Zorgen moet je doen, niet maken!” Ook al is hij nog nauwelijks begonnen, nu al is hij vol aan het werk in 2 projecten. Mooi Danny! Blij dat je bij RevalidatiePlanners bent! Als u graag meer wil weten van flex in de thuiszorg en daar operationeel hulp bij nodig hebt, ondersteuning nodig hebt bij personeelsplanning, neem dan contact met ons op. Mogelijk is Danny, of 1 van zijn collega’s beschikbaar om u verder van dienst te kunnen zijn.

Leave a comment