RevalidatiePlanners betrokken bij implementatie van Roosterplatform bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Sinds een paar weken loopt Victor Hendriks van RevalidatiePlanners mee met de implementatie van Roosterplatform bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Roosterplatform wordt al enige tijd in de Geriatrische Revalidatie (GRZ) gebruikt voor de geautomatiseerde planning van behandelprogramma, de agenda van de behandelaar, de beschikbare ruimtes én middelen. De oorsprong ligt bij Vivium Zorggroep. Momenteel is Roosterplatform bezig met enkele eerste projecten in de MSR.

Zoals u duidelijk zal zijn, zal dit geautomatiseerd plannen direct van invloed zijn op het werk van onze RevalidatiePlanners. Vandaar ook dat wij hier graag vanaf het begin bij betrokken zijn, zodat wij organisaties die overstappen op Roosterplatform kunnen helpen als backup voor eigen planners. En wellicht kunnen we ook andere instellingen helpen bij de implementatie van Roosterplatform.

Leave a comment