Weer geslaagd voor de keuring van de SNA!

Vrijwel sinds we zijn gestart als RevalidatiePlanners, beschikken we over het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Een maand geleden zijn we herkeurd en die keuring was positief. Daar zijn we zoals je begrijpt heel trots op!

Het SNA-keurmerk is overigens een belangrijk middel om onze kwaliteit en betrouwbaarheid aan (potentiële) opdrachtgevers te tonen. Het keurmerk maakt namelijk inzichtelijk dat opdrachtgevers bij ons uitzendkrachten veilig en vertrouwd kunnen inlenen en dat we onze verplichtingen nakomen. Het betekent bijvoorbeeld dat we correcte contracten hebben met onze medewerkers en ZZP’ers, we lonen en belastingen op tijd (en correct!) betalen. Ook voor onze medewerkers is dat natuurlijk heel fijn om te weten!

Leave a comment