Nieuwe planners en opdrachten!

Afgelopen weken zijn 2 nieuwe Revalidatie Planners ons team komen versterken en beide zijn ondertussen gelijk met een nieuwe opdracht aan de slag! Jonathan ondersteunt de planning bij Reade in hartje Amsterdam. Zijn eerste klus in HiX waarin hij de afgelopen weken wegwijs gemaakt is.

Inno is aan de slag bij Merem Medische Revalidatie in Hilversum om daar het kinderteam te ondersteunen en extra planningscapaciteit te creëren de komende maanden tijdens de overstap naar het nieuwe planningssysteem.

Welkom aan boord beide en heel veel succes en plezier bij deze uitdagende opdrachten!

Ondertussen is ons enthousiaste team hard aan het groeien en krijgen we de ene na de andere uitdagende opdracht. Wil je ook middenin de revalidatie planning staan bekijk dan eens onze vacature : https://www.revalidatieplanners.nl/index.php/2019/04/14/versterk-ons-revalidatie-planners-team/

Leave a comment