Versterk ons Revalidatie Planners team!

Wij zijn op zoek naar (senior) Revalidatie Planners.

Wil jij middenin de revalidatie staan, op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen/nieuwtjes/software op het gebied van revalidatie planning en werken in een team waar er net iets meer van je wordt verwacht en waar je net iets meer kan brengen?

Ben jij positief, oplossingsgericht, proactief, een teamplayer en bovenal proud te be a planner?

 

Waarom plannen in de revalidatie?

  • Je werkt middenin het revalidatiecentrum, mediator tussen arts, behandelaar, revalidant en management.
  • Je bent direct verantwoordelijk voor het resultaat van het centrum, het geluk van de behandelaar en de kwaliteit van de behandeling van de revalidant.
  • Een kijkje in de keuken op een inspirerende werkplek waar een echt verschil in geluk en levensstandaard wordt gemaakt.

Waarom plannen bij Revalidatie Planners?

  • Snel en veel ervaring op en over verschillende werkplekken, zowel door de aard van je opdrachten als door het intern delen van onze kennis.
  • Als RevalidatiePlanner kan je net iets meer en dat wordt ook van ons verwacht. Wij weten wat goed en niet goed loopt op instellingen en vertalen deze kennis naar onze opdrachtgevers.
  • Kennis van verschillende planningssoftware.
  • De mogelijkheid om door te groeien naar (plannings) consultancy.
  • Een enorm gezellig en positief team, allemaal als doel elkaar beter te maken. Een team dat er trots op is een planner te zijn.

Wij zoeken iemand met HBO denkniveau die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een jong bedrijf met een enthousiaste plannerspool. Ervaring met planningssoftware als Ecaris/Hix of ervaring in de revalidatiezorg is een pre maar gaan vereiste.

Onze planners worden veelal op verschillende plaatsen ingezet waardoor ze snel veel ervaring op doen. Deze ervaring zorgt ervoor dat je eigen ideeën kan uitdragen bij klanten. Samen stuwen we elkaar naar grote hoogte met als doel de revalidatiezorg in Nederland een stukje prettiger te maken.

Interesse, neem contact op met Morrison Lesger – Morrison.Lesger@revalidatieplanners.nl – 0644541126

Leave a comment