Revalidatie Planner gaat Nederland plannen.

Revalidatie Planner Monica Cuppes heeft besloten in haar vrije tijd Nederland te plannen. Na lovende reviews uit Venlo en Tilburg besloot Monica het groter aan te pakken. ‘Er is nog zo veel ineffici├źntie in de agenda’s van de Nederlanders, men komt te laat op afspraken, ziet de eigen familie te weinig en staat nodeloos in de file. Bij Revalidatie Planners pakken we problemen proactief aan. Het wordt tijd dat het probleem van Nederland ook aangepakt wordt’.

Monica zal in de 1ste week gelijk beginnen met het wegwerken van de open plekken in circa 7.420.000 outlook agenda’s. Om dit te bewerkstelligen heeft Monica het land in 5 clusters ingedeeld. Ondanks de grote uitdaging ziet Monica alles vol vertrouwen tegemoet. ‘Mijn gezin blijft het belangrijkste, maar ik moet dit er prima bij kunnen doen’ aldus Monica, ‘als ik dat niet geloofde was ik er niet aan begonnen.’

 

Leave a comment