RevalidatiePlanners

Continuïteit in de planning voor een soepele revalidatie

RevalidatiePlanners_Home_afbeelding

Revalidatieplanner nodig

Wij detacheren gespecialiseerde planners bij Medisch Specialistische Revalidatie-instellingen (MSR) en binnen de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ), zowel tijdelijk als voor de langere termijn. Onze zorgplanners laten de revalidatie zo soepel mogelijk verlopen.

Revalidatieplanner worden

Plannen is een vak en daar zijn we trots op. Als je het leuk vindt om een optimaal rooster te maken, dan ben je bij ons aan het goede adres. Op die manier draag je immers bij aan de motivatie van medewerkers en continuïteit in de revalidatiezorg – en wie wil dat nu niet?
Waarom RevalidatiePlanners

Waarom je ons kiest

RevalidatiePlanners is een ambitieuze organisatie met hart voor de revalidatiezorg. We zijn trots op wat we doen, willen onze opdrachtgevers en collega’s graag helpen en daarvoor is het vaak nodig dat we flexibel zijn (en dat vinden we ook leuk)!

Direct beschikbaar

Met meer dan 150 ervaren planners door heel het land matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Iedereen die bij ons start als planner wordt door onszelf opgeleid, voorafgaand aan het eerste project. Onze planners zijn vanaf de eerste dag productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou als opdrachtgever dat zaken arbeidsrechtelijk en financieel goed zijn geregeld voor jouw organisatie en voor de door jou ingehuurde planner.
Wat wij doen

Planners met passie

Dreigt het revalidatieproces vast te lopen door een tekort aan gespecialiseerde planners? Is er hulp nodig bij de implementatie van een nieuw plansysteem, zoals HiX, Ecaris, Asterisque, Roosterplatform of Ysis? Onze zorgplanners zijn gespecialiseerd in revalidatie en kennen de plansystemen die worden gebruikt.

RevalidatiePlanners_Plannen
Planner neemt ontslag
RevalidatiePlanners_Consultancy en training

Flexibele planners met focus op revalidatiezorg

Een herkenbare situatie? Planners vallen onverwacht uit of zijn langdurig ziek waardoor behandelaars en revalidanten niet weten waar ze aan toe zijn. Op die momenten staat RevalidatiePlanners graag voor je klaar!

Het multidisciplinaire behandelproces in de revalidatiezorg is uniek en vereist ondersteuning door gespecialiseerde planners. Planners die bekend zijn met deze behandelprocessen, weten hoe de communicatie in en met een team verloopt en hebben ervaring met de plansystemen. We werken landelijk en kunnen voor korte of langere periode invallen.

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Primair zorgen wij voor continuïteit op de planning. Maar we laten jouw organisatie graag beter achter dan dat we die aantroffen. We laten organisaties profiteren van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan binnen onze vele projecten, bijvoorbeeld om het werk gemakkelijker te maken en systemen beter te gebruiken.

De juiste kennis voor jouw planners

We delen graag onze kennis en ervaringen uit andere projecten met jouw organisatie en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het beter (leren) gebruiken van plansystemen. Vaak stellen we ons daarbij niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak.

Over ons

Hart voor onze planners

Plannen is een prachtig vak. Onze planners zorgen voor een optimaal rooster voor een soepele revalidatie.

Judith Bakker-Ellens
Planner
Erik Braun
Directeur
Ilias Bel Hach
Manager
Demi van Puijnen
Planner
Morrison Lesger
Directeur
Katja Podvinsek
Planner
Laura Vonk
Planner
Linda van Daal
Planner
Bekijk wie je voorging

Steeds meer revalidatie instellingen weten ons te vinden voor extra plankracht. We krijgen enorm veel energie van de dankbare reacties.

We hebben allemaal dezelfde focus: de juiste zorg voor de patiënt en dat de planning goed verloopt
Ik ben zeer te spreken over RevalidatiePlanners. Ik heb gezien wat ze kunnen betekenen en hoe makkelijk we kunnen schakelen. We zijn destijds bij hen terechtgekomen vanwege de implementatie van HIX. Daar hebben ze ons enorm mee geholpen. Daarna hebben verschillende planners ons ondersteund in de planning. RevalidatiePlanners heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom doe ik graag zaken met ze!
Rogier Gmelich
RevalidatiePlanners_Home_afbeelding